Sider

HL - keramik

HL - keramik
Keramik

tirsdag den 19. januar 2010

Mine Klovne


En af de ting jeg har nydt meget at lave i den sidste tid er mine klovne. Jeg tror jeg vil rakubrænde dem så kroppene og armene bliver sorte. Da først jeg kom i gang var det svært at stoppe igen - fik hele tiden nye ideer, så jeg lige måtte lave e´n til. Håber nu de fleste holder i brændingen. Rakubrænding er en barsk omgang for leret.

Aktivitet i kælderen


Vi har godt nok fået meget sne hernede i den sydlige del af landet. I over e`n måned har haven været dækket af sne, men det har resulteret i høj aktivitet i kælderen, hvor jeg har kreeret en del keramiske produkter, der nu står til tørring og venter på at blive brændt og glaseret.

Sådan ser nogle af skålene ud på nuværende tidspunkt.

lørdag den 2. januar 2010

Strikkeskål


Til jul forærede jeg min strikkeglade datter (Mette) denne strikkeskål, så nu forsvinder garnnøglet ikke længere ind under sofaen, når hun strikker. Der er flere der har vist interesse for skålen, så jeg må i gang med at dreje nogle flere i det nye år

Vaser med låg


Ind imellem får jeg også lavet lidt i raku, som disse vaser med låg, der kan stå fremme og være dekorative, når de ikke er i brug.

Æggebægre

Her er nogle forvirrede høns der løber rundt og leder efter deres æg. Æggebægrene var en julegave og det var første gang jeg førsøgte mig med at lave en form i gips og efterfølgende støbe i ler. Det gik meget godt - men det var nu lidt kedeligt at lave den samme form igen og igen