Sider

HL - keramik

HL - keramik
Keramik

onsdag den 13. marts 2013

Påskemarked



Lørdag d.16.marts er der påskemarked hos Kirsten på Pogemosevej 14 i Radsted på Lolland fra kl. 10 - 15.00.
 
 
På hendes hjemmeside er arrangementet nærmere beskrevet. Jeg deltager også i år og har haft travlt med at fremstille diverse skåle, fade, vaser, karsekyllinger, påskepynt mm.
Her er et par fade lavet af stentøjsler og dekoreret med begittefarver før glasering. I forhold til det jeg normalt laver er det lidt af et stilbrud, men jeg har besluttet at udfordre mig selv lidt mere i den retning og se hvad der kommer ud af det.
 
 

Vaserne er også lavet i stentøjsler og designet med henblik på at få en enkelt gren/blomst samt et fyrfadslys til at harmonere sammen. Hasselgrenen burde have et gult lys i stedet for det hvide.

 


fredag den 1. marts 2013

Forår


 



I dag viser kalenderen 1. marts.
Foråret er kommet og jeg har lige forsynet min lille klovnefrugtskål i entreen med kolde, søde saftspændte æbler af egen avl. Æblerne står i papkasser ude på en overdækket terrasse tildækket med aviser og et enkelt tæppe.
Jeg mindes ikke vi nogensinde før har haft så skønne æbler helt frem til marts.
Normalt tørrer de langsomt ind, eller der går råd i nogle af dem. I år klarer alle sorter sig bedre end normalt og der er heldigvis stadig en del tilbage -  til glæde for os og solsortene.