Sider

HL - keramik

HL - keramik
Keramik

onsdag den 23. juni 2010

Keramikperler


Tænk at interessen for fremstilling af keramikperler skulle ramme mig. Jeg har altid følt at disse perler var store, klodsede og tunge - manglede den elegance og ynde, som man finder ved glas og ædelmetal.


 Egentlig startede det hele med ønsket om at lave smykker, hvor man kombinerer ler og sølv. Det kræver en masse eksperimenter og her er perlefremstilling et skridt på vejen. Målet er at kunne fremstille perler, der er lette, robuste, smukke og helst også rare at føle på.Jeg har lært en del, men mangler meget endnu. Har indtil videre arbejdet med stentøjsler, som jeg kender godt, men er nu parat til at gå videre med med porcelænsler. Montering er et andet problem, som må løses ved kursusbebesøg.

4 kommentarer:

  1. De er virkelig fine Hedvig :) Monteringen kan jeg evt. give dig lidt tips og tricks til, hvis vi render ind i hinanden hos Mette en dag :)

    SvarSlet
  2. Tak Trine - det vil virkelig være en stor hjælp for vedr. montering og sammensætning føler jeg mig virkelig på bar bund. For at opnå et godt resultat skal det hele jo passe sammen.

    SvarSlet
  3. Vi må se at få planlagt den strikke-keramik-(og nu også smykkemonterings-)weekend på Lolland snart :-)

    SvarSlet

Kommentarer er altid velkomne.