Sider

HL - keramik

HL - keramik
Keramik

mandag den 22. februar 2010

Erantis

Se hvad jeg fandt - midt i sneen - tæt ved husmuren. Jo, det er ganske vist - foråret er på vej. Disse små gule blomster har samme positive virkning på mit humør hvert år, når jeg ser dem første gang - og så må jeg lige have et par stykker med ind i den varme stue selvom de har det meget bedre ude i kulden.

5 kommentarer:

 1. Hvor skønt, det smitter også helt af på mig, der ellers bare sidder her midt i grå Kbh og arbejder - der støder man altså ikke sådan lige på sådan en fin gul plamage :)

  SvarSlet
 2. Aj, hvor fantastisk! Tænk, hvor kan længslen blive forstørret af alt det hvide.

  SvarSlet
 3. Den der humør-refleks har jeg vist arvet. Kommer i hvert fald i den grad i forårshumør bare ved at se et foto af erantis :-)

  Kiggede egentlig bare forbi for at tipse om den her blog, som jeg faldt over: http://bjorkudden.blogspot.com/search/label/Keramiken

  /Mette

  SvarSlet
 4. Hej Hedvig!
  Ja vi er nogle stykker der sukker efter sol og forårtegn, så synet af denne erantis fra din have bringer smilet frem også hos mig:)

  Jeg kommer alligevel til Lolland inden påsken. Det bliver på fredag-lørdag og ville høre om jeg må kigge forbi én af dagene?

  Kh Lise

  SvarSlet
 5. Hej Lise!
  Dejligt at høre fra dig. Dine skåle står og sukker efter dig. Du skal være så hjertelig velkommen. Vi er hjemme fredag fra kl. ca 14.00 og hele lørdagen.
  KH.
  Hedvig

  SvarSlet

Kommentarer er altid velkomne.